perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kevättä!

Pääsiäinen meni mukavasti kotosalla lenkkeillen, kyläillen, vähän siivoillen ja herkutellen. Tässä kuva meidän perinteisestä pääsiäiskakusta:




Marialta bongasin tämän mallin ja pääsiäiseksi valmistui  pikkuinen tyyny:




Sitten jo kesäisempää aihetta. Vanhasta rp-lehdestä ovat nämä balsaminkukat:




Viimeistelin sen  laatikon kanteen. Laatikon päällystin kukallisella kontaktimuovilla:




Nyt on tekeillä Home Sweet Home -malli. Saatta olla, että jätän tuon tekstin pois ja viimeistelykin on vielä hakusessa... Hyvää viikonloppua!




lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pupuneiti

Ihmeen vähän on tullut tänä keväänä tehtyä käsitöitä. Neuleita en tarvitse (ehkä kuitenkin perusvillatakki olisi tarpeen) ja varsinkin eteisen komeron siivoamisen jälkeen tuntuu, että ei enää yhtään huivia tai lapasta tähän huusholliin vähään aikaan! Pistelyissä taas en ole osannut päättää mitä vähän isompaa työtä alkaisin tekemään. Tulossa on kyllä yksi kiva malli, ehkäpä sitä sitten.
Sen sijaan monta hyvää kirjaa olen lukenut:)

Jotain on kuitenkin valmistunut:




Tämän suloisen pupuneidin bongasin Irmeliltä ja ihan pakkohan se oli minunkin tehdä. Malli on täältä ja eikö se olekin nätti.

Viime viikonloppuna olimme pikku reissulla pääkaupunkiseudulla. Tytön luona olimme ensimmäisen yön (pienessä soluhuoneessa) ja lauantaina yövyimme Tapiola Gardenissa. Kävimme Espoon kaupunginteatterin päivänäytöksessä katsomassa Esitystalous 2 - tehtävä Espoossa -näytelmän ja kylläpä se olikin mainio!
Matkat sujuivat taas mukavasti vuorotellen ajaen ja radiota kuunnellen. Mulla ei ollut edes sukkaneuletta mukana!

Nyt olen pistelly koko viikon pientä kukkamallia jonka aion viimeistellä pienen laatikon kanteen.
Tässäpä pupuneiti muiden keväisien pistelyiden seurassa: